Flocken-Mixer (Amestec de fulgi)

Flocken-Mixer (Amestec de fulgi)

Carnea este valoroasă, dar singură nu constituie o hrană completă şi nu este suficientă! De o alimentaţie adecvată şi echilibrată ţine şi alimentaţia vegetală variată şi digerabilă cu substanţe active şi fibre. Amestecul de fulgi Happy Dog este amestecul ideal pentru carne. Acesta conţine fulgi fini, fulgi din făină integrală, legume, plante aromate şi este îmbogăţit cu vitamine şi minerale vitale. Este completarea ideală pentru orice masă de carne.

Supliment alimentar pentru câinii de amestecat cu carne.

Caracteristici speciale

Digestie delicata
Vezi mai mult
1kg
3kg
10kg

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

fulgi de porumb integral, mălai (uscat în valţ), fulgi din făină integrală, fulgi integrali de ovăz, fulgi de mazăre (6%), difosfat de calciu, morcovi uscaţi (2%), carbonat de calciu, mei (expandat), făină de orez (extrudată), clorură de sodiu, fructe de soc (uscate), tescovină de struguri, cimbru de grădină, măghiran, fructe de anason, busuioc, fructe de fenicul, flori de soc, flori de lavandă, rozmarin, salvie, cimbru, (plante aromate: 0,15%)

Constituenti analitici
Constituenti analitici

proteină brută 10,0%, grăsime brută 2,0%, fibră brută 3,0%, cenuşă brută 6,0%, calciu 1,25%, fosfor 0,55%, sodiu 0,25%

Aditivi
Aditivi

Vitamine / kg: vitamina A 10250 I.E., vitamina D3 1000 I.E., vitamina E 60 mg, vitamina B1 (mononitrat de tiamină) 4 mg, vitamina B2 (riboflavină) 6 mg, vitamina B6 (hidroclorură de piridoxină) 3 mg, biotină 350 mcg, pantotenat -D-de calciu 10 mg, niacină 45 mg, vitamina B12 60 mcg

Antioxidanţi

Oligoelemente / kg: fier (sulfat(II)de fier) 125 mg, cupru ( sulfat(II)de cupru ) 12 mg, zinc (oxid de zinc) 120 mg, mangan (oxid de mangan) 6 mg, iod (iodat de calciu) 2 mg, seleniu (selenit de sodiu) 0,2 mg

Produse asemănătoare

Hrană individuală pentru câini tineri începând din a 7 lună de viață.

Junior Original

Începând cu a 7. lună de viață hrana trebuie să aibă un conținut moderat de energie și proteine pentru a evita creșterea prea rapidă. Happy Dog Junior Original are un conținut perfect adaptat de energie și proteine pentru câinii tineri. Rețeta deja bine cunoscută oferă o varietate bine echilibrată de 5 proteine de cea mai bună calitate și midie-buze verzi din Noua Zeelandă. Forma inelară unică face ca această crochetă să fie deosebit de ușor de digerat. Happy Dog Natural Life Concept oferă câinelui toate ingredientele de care organismul său are nevoie. Începând din luna 18 de viață se recomandă trecerea treptată la hrana Happy Dog Adult, de exemplu „Medium Adult“ sau „Maxi Adult“. Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

Hrană completă pentru câini adulţi cu necesar normal de energie.

Sensible Karibik

Această hrană Premium completă fără cereale cu carne delicată de pește marin din captură sustenabilă este ideală pentru cânii sensibili și pretențioși de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11kg, cu consum normal de energie.

Sensible Neuseeland

Hrana Premium completă, gustoasă și deosebit de tolerabilă Noua Zeelandă conține 21% carne de miel fiind ideală pentru hrănirea conștientă a câinilor sensibili și pretențioși de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie.

Sensible Irland

Această hrană Premium completă și gustoasă cu carne delicată de somon și carne gustoasă de iepure este ideală pentru hrănirea conștientă a câinilor sensibili de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!