VET Diet Skin

Hrană dietetică completă pentru câini tineri începând din a 6-a lună de viață și câini adulți pentru susținerea funcțiilor pielii în caz de dermatoză și cădere excesivă a părului.
INDICAŢII: Iritarea pielii şi pierderea excesivă a părului din cauza dermatozei şi intoleranţei la alimente
CONTRAINDICAŢII: pui şi câini tineri până la 6 luni; Gestaţie; Alăptare; Intoleranţă faţă de unul sau mai multe dintre componentele alimentare
FUNCŢII CHEIE: Surse exclusive de proteine animale (carne de vânat şi somon); Bogat în substanţe nutritive active pentru piele pentru susţinerea metabolismului pielii (acizi graşi omega 3 şi omega 6, vitaminele A şi E, Biotină, niacină şi zinc); Ingrediente extrem de uşor de digerat; Reţetă fără gluten
OBIECTIV:  Regenerarea pielii, susţinerea metabolismului pielii şi consolidarea barierei pielii.
PERIOADA DE TRATAMENT: Până la 2 luni.Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz

Caracteristici speciale

Pentru iritarea pielii
Reteta fara gluten
Cu somon si vanat
Substante nutritive active pentru piele
Vezi mai mult
9 x 300 g
11 x 150 g

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

Carne și organe interne de pasăre și cerb (cerb 6%), file de somon (8%), orez, grăsime de pasăre, celuloză, ulei de pește, făină de flori de crăițe (sursă de luteină)

Constituenti analitici
Constituenti analitici

proteină brută 7,0%, grăsime brută 6,0%, fibră brută 2,4%, cenușă brută 1,6%, umiditate 78,0%, calciu 0,40%, sodiu 0,08%, potasiu 0,24%, magneziu 0,02%, fosfor 0,27%, cloruri 0,17%, sulf 0,20%, acizi grași Omega-6 1,15%, acizi grași Omega-3 0,2%, D(+) biotină (3a880) 70 mcg.

Aditivi
Aditivi

Vitamine/kg: vitamina E (all rac-acetat de alfa-tocoferol 3a700) 145 mg, vitamina B1 (mononitrat de tiamină 3a821) 3 mg, vitamina B2 (riboflavină) 4 mg, vitamina B6 (hidroclorură de piridoxină 3a831) 1 mg, calciu -D-pantotenat 39 mg, niacină (3a314) 29 mg , clorură de colină (3a890) 645 mg .

Oligoelemente / kg: fier (E1, sulfat de fier - (II), monohidrat) 11 mg, cupru (E4, sulfat de cupru-(II), pentahidrat) 4 mg, zinc (sulfat de zinc monohidrat 3b605) 45 mg, mangan (E5, oxid de mangan -(II)) 7 mg, iod (iodat de calciu, fără apă 3b202) 0,6 mg.

Aminoacizi/kg: DL-metionină (3c301) 3200 mg

Produse asemănătoare

Hrană completă pentru câini adulţi cu necesar redus de energie.

Sensible Toscana

Mulțumită plantelor aromate, a cărnii ușor digerabile de rață, celei delicate de somon și tescovinei de struguri roșii, această rețetă mediteraneeană oferă o protecție naturală împotriva bolilor civilizației moderne. Ideală pentru hrănirea câinilor sensibili și a pretențioșilor de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câini tineri începând din a 7 lună de viață.

Junior Original

Începând cu a 7. lună de viață hrana trebuie să aibă un conținut moderat de energie și proteine pentru a evita creșterea prea rapidă. Happy Dog Junior Original are un conținut perfect adaptat de energie și proteine pentru câinii tineri. Rețeta deja bine cunoscută oferă o varietate bine echilibrată de 5 proteine de cea mai bună calitate și midie-buze verzi din Noua Zeelandă. Forma inelară unică face ca această crochetă să fie deosebit de ușor de digerat. Happy Dog Natural Life Concept oferă câinelui toate ingredientele de care organismul său are nevoie. Începând din luna 18 de viață se recomandă trecerea treptată la hrana Happy Dog Adult, de exemplu „Medium Adult“ sau „Maxi Adult“. Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

Hrană completă pentru toţi seniorii canini începând cu 11 kg.

Senior – Vitalitate pentru al 3-lea segment al vieţii

Cu înaintarea în vârstă metabolismul câinilor noştri se schimbă încet. Pentru protejarea organelor interne valorile de proteine, sodiu şi fosfor trebuie scăzute în hrana adecvată pentru seniori. Valoarea energetică a hranei trebuie însă redusă doar puţin. Happy Dog Fit und Well Senior conţinţe 5 componente proteice foarte bine digerabile de cea mai bună calitate, fiind astfel deosebit de bine echilibrată. Este îmbogăţită cu fibre pentru susţinerea digestiei, cu vitamina C şi cu carne originală de scoică verde de Noua Zeelandă şi L-carnitină. Completată de conceptul unic Happy Dog Natural Life cu ingrediente naturale, cu anghinare şi cicoare, această hrană este foarte savuroasă şi uşoară, de calitate Super-Premium, reuşind să asigure pe termen lung pofta de viaţă a tuturor seniorilor activi.

Hrană unică pentru câinii adulţi de până la 10 kg cu necesar redus de energie.

Mini Light (Low Fat)

Pentru câinii de rasă mică cu tendinţa de îngrăşare e nevoile de o hrană gustoasă, hrănitoare însă uşoară, cu conţinut redus de grăsimi! Cu Mini Light Happy Dog vă oferă reţeta perfectă: Sursele valoroase de proteine şi conceptul unic Happy Dog Natural Life Concept cu ingrediente naturale formează baza pentru o hrană Super-Premium foarte bine tolerată. Ea conţine doar 7% grăsime la un conţinut de 24% proteine. Îmbogăţită cu carne de scoică originală de Noua Zeelandă şi cu L-carnitină Mini Light este adecvată pentru hrana câinilor adulţi de talie mică. Conţinutul energetic redus împreună cu o activitate fizică zilnică adaptată posibilităţilor de 1-3 ore contribuie la stabilizarea greutăţii pe termen lung şi împiedică astfel problemele cauzate de supraponderabilitate.