VET Dietă intestinală

Hrană dietetică completă pentru câini tineri începând din a 6-a lună de viață și pentru câini adulți pentru compensarea alimentației insuficiente.

OBIECTIV: Compensarea digestiei inadecvate; Reducerea stresului asupra sistemului digestiv
CONTRAINDICAŢII: pancreatită; hiperlipidemie; boli care necesită o reducere mai mare a conţinutului de grăsimi; pui şi câini tineri până la 6 luni; Gestaţie; Alăptar; Câini cu retenţie de sodiu
FUNCŢII CHEIE: Absorbţie îmbunătăţită de nutrienţi; Înaltă digestibilitate; Fibre alimentare pentru stabilizarea scaunelor şi întărirea florei intestinale; Conţinut moderat de grăsimi pentru a reduce stresul asupra sistemului digestiv; Fără gluten şi cereale
PERIOADA DE TRATAMENT: Durata recomandată a dietei: 3 - 12 săptămâni sau pe tot parcursul vieţii în cazul insuficienţei pancreatice cronice. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz.

Caracteristici speciale

Pentru boli gastro-intestinale
Inalta digestie
Continut moderat de grasimi
Intareste flora intestinala
Vezi mai mult
9 x 300 g
11 x 150 g

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

Carne și organe interne de pasăre și porc, amidon de porumb, celuloză, melasă solidă din sfeclă (dezaharisită), ulei de floarea soarelui, tripolifosfat de sodiu, carbonat de calciu, ulei de pește, făină de flori de crăițe (sursă de luteină), amestec de ierburi aromate (0,02%)

Constituenti analitici
Constituenti analitici

proteină brută 8,0%, grăsime brută 4,5%, fibră brută 1,4%, cenușă brută 1,5%, umiditate 80,0%, calciu 0,3%, sodiu 0,11%, potasiu 0,19%, magneziu 0,03%, fosfor 0,24%, cloruri 0,12%, sulf 0,30%.

Aditivi
Aditivi

Vitamine/kg: vitamina D3 (E671) 250 U.I., vitamina E (all rac-acetat de alfa-tocoferol 3a700) 155 mg. Oligoelemente / kg: cupru (E4, sulfat de cupru-(II), pentahidrat) 2 mg, zinc (sulfat de zinc monohidrat 3b605) 20 mg, mangan (E5, oxid de mangan -(II)) 2 mg, iod (iodat de calciu, fără apă 3b202) 0,6 mg. Aminoacizi/kg: DL-metionină (3c301) 700 mg.

Produse asemănătoare

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie.

Supreme Sensible Montana

Hrana noastră Premium completă Montana cu carne savuroasă de cal este ideală pentru câinii sensibili și pretențioși de rasă medie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie.

Sensible Africa

Compoziția unică și savuroasă cu sursa de proteină foarte rară care este carnea de struț, este o experiență de gust absolută nu doar pentru câinii sensibili de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 10 kg, cu consum normal de energie.

Mini Montana

Happy Dog Mini Montana este ideal pentru gurmanzi pretențioși care caută un gust special sau sunt foarte selectivi. Rețeta fără cereale este deosebit de bine adecvată în special pentru câini sensibili de rasă medie și mare, pentru că unește ingredientele carne de cal & cartofi fără gluten asigurând o experiență a gustului cu totul unică. Acizi nesaturați valoroși Omega-3- și Omega-6– importanți pentru piele și blană - completează compoziția exclusivă. Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

În caz de adipozitate, exces de greutate, obezitate

VET Diet Adipositas

Hrană completă de dietă pentru câini adulți pentru scăderea în greutate

OBIECTIV: Reducerea excesului de greutate; Îmbunătăţirea şi menţinerea constituţiei fizice
CONTRAINDICAŢII: Pui; Gestaţie; Alăptare; Boli cronice cu cerinţe de creştere a energiei
FUNCŢII CHEIE: Reducerea energiei şi conţinutului de carbohidraţi; Cu umplutură de fibre alimentare; Bogat in proteine de înaltă calitate; Cu L-carnitina pentru activarea metabolismului

PERIOADA DE TRATAMENT: Durata recomandată a dietei: Până când se ajunge la greutatea corporala dorită. Animalul trebuie să fie verificat în mod regulat pentru a se asigura că pierde în greutate în procent optim de 1-3 % din greutatea actuală a corpului. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz.