Mini Montana

Happy Dog Mini Montana este ideal pentru gurmanzi pretențioși care caută un gust special sau sunt foarte selectivi. Rețeta fără cereale este deosebit de bine adecvată în special pentru câini sensibili de rasă medie și mare, pentru că unește ingredientele carne de cal & cartofi fără gluten asigurând o experiență a gustului cu totul unică. Acizi nesaturați valoroși Omega-3- și Omega-6– importanți pentru piele și blană - completează compoziția exclusivă. Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

Caracteristici speciale

Proteine selectate
Fara gluten
Digestie delicata
Piele delicata
Fabricat in Germania
Garantia calitatii
Fara cereale
Materie prima de calitate
Vezi mai mult
1kg
4kg
300 g

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

cartofi* (52,5%), proteine din carne de cal* (17,5%), proteine din cartofi*, ulei de floarea soarelui, bucăţi de melasă din sfeclă (dezaharisită), hidrolizat de ficat, ulei de rapiţă, tescovină de măr* (1,3%), clorură de sodiu, drojdie* (extras); *)uscat.

Constituenti analitici
Constituenti analitici

proteină brută24,0%, grăsime brută 12,0 %, fibră brută 2,5%, cenuşă brută 10,0%, calciu 1,6%, fosfor 1,2%, sodiu 0,4%, potasiu 0,8%, magneziu 0,1%, acizi graşi omega - 6 5,0%, acizi graşi omega-3 0,6%.

Aditivi
Aditivi

Aditivi: Vitamine/kg: vitamina A (3a672a) 12000 U.I.., vitamina D3 (3a671) 1200 U.I., vitamina E (acetat de tocoferil all rac-alfa-3a700) 75 mg, vitamina B1 (tiamină mononitrat 3a821) 4 mg, vitamina B2 (riboflavina) 6 mg, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină 3a831) 4 mg, D (+) biotină (3a880) 575 mcg, calciu -D-pantotenat (3a841) 10 mg, niacină (3a314) 40 mg, vitamina B12 70 mcg, clorură de colină (3a890) 60 mg. Antioxidanți, extracte de tocoferol din uleiuri vegetale 1b306(i).

Oligoelemente/kg: fier (sulfat (II)de fier, monohidrat 3b103) 130 mg, 
cupru (E4, sulfat (II)de cupru, pentahidrat) 13 mg, 
zinc (oxid de zinc 3b603) 110 mg, mangan (oxid (II)de mangan 3b502) 16 mg, iod (iodat de calciu, deshidratat 3b202) 1,5 mg, 
seleniu (E8, selenit de sodiu) 0,15 mg. Aminoacizi/kg: DL-metionină (3c301) 3200 mg.

Produse asemănătoare

Hrană completă pentru toţi câinii adulţi între11-25 de kg cu necesar normal de energie.

Medium Adult

Supraalimentarea cu proteine şi grăsime este astăzi pentru câinii noştri deseori cauza pentru o varietate de boli cronice – mai ales în cazul lipsei de mişcare! O alimentaţie echilibrată, nu prea consistentă, care corespunde nevoilor reale ale câinilor cu activitate normală, este soluţia. Happy Dog Medium Adult conţine 5 componente proteice foarte bine digerabile de cea mai bună calitate şi un conţinut adecvat de grăsime de 12%, cu acizii graşi nesaturaţi Omega-3 şi Omega-6 indispensabili vieţii, proveniţi din surse animale şi vegetale. Reţeta specială preparată în formă plăcută de crochetă cu conceptul unic Happy Dog Natural Life din ingrediente naturale completat cu carne originală de scoică verde de Noua Zeelandă este perfectă pentru toţi cîinii adulţi cu o greutate între 11 şi 25 kg. Conţinutul energetic al Medium Adult este bine adecvat la nevoia naturală de mişcare a câinilor de câte 2-3 ore pe zi şi previne supraponderabilitatea şi problemele generate de aceasta, în cazul alimentaţiei conform recomandărilor. ÎN FORMĂ şi SĂNĂTOŞI (FIT and WELL) - după modelul naturii! Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

Hrana fără conţinut de cereale este cea mai bună alegere pentru câini sensibili.

Mini Canada

Happy Dog Mini Canada a fost conceput special pentru câini adulţi activi, de rasă mică. Este potrivită în mod optim pentru câinii tineri, sensibili începând din a 8-a lună. Hrana integrală Super-Premium Mini Canada deosebit de gustoasă este produsă cu carne delicată de somon, de iepure şi miel plus cartofi fără conţinut de gluten. Această reţetă exclusivă este completată de ingredientele naturale unice din cadrul conceptului Happy Dog Natural Life Concept® Produs în Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană completă pentru căței începând din a 4 până în a 6 lună.

NaturCroq pentru căței

Această rețetă a fost dezvoltată special pentru căței începând din a 4 săptămână de viață până în a 6 lună. Nu uitați ca după a 6 lună de viață să treceți la un produs cu conținut redus de proteine Happy Dog Supreme Junior sau să adaptați cantitatea de hrană conform tabelului NaturCroq căței, până în luna a 12 de viață.

Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie.

Sensible Irland

Această hrană Premium completă și gustoasă cu carne delicată de somon și carne gustoasă de iepure este ideală pentru hrănirea conștientă a câinilor sensibili de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!