Mini Montana

Happy Dog Mini Montana este ideal pentru gurmanzi pretențioși care caută un gust special sau sunt foarte selectivi. Rețeta fără cereale este deosebit de bine adecvată în special pentru câini sensibili de rasă medie și mare, pentru că unește ingredientele carne de cal & cartofi fără gluten asigurând o experiență a gustului cu totul unică. Acizi nesaturați valoroși Omega-3- și Omega-6– importanți pentru piele și blană - completează compoziția exclusivă. Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

Caracteristici speciale

Proteine selectate
Fara gluten
Digestie delicata
Piele delicata
Fabricat in Germania
Garantia calitatii
Fara cereale
Materie prima de calitate
Vezi mai mult
1kg
4kg
300 g

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

cartofi* (52,5%), proteine din carne de cal* (17,5%), proteine din cartofi*, ulei de floarea soarelui, bucăţi de melasă din sfeclă (dezaharisită), hidrolizat de ficat, ulei de rapiţă, tescovină de măr* (1,3%), clorură de sodiu, drojdie* (extras); *)uscat.

Constituenti analitici
Constituenti analitici

proteină brută24,0%, grăsime brută 12,0 %, fibră brută 2,5%, cenuşă brută 10,0%, calciu 1,6%, fosfor 1,2%, sodiu 0,4%, potasiu 0,8%, magneziu 0,1%, acizi graşi omega - 6 5,0%, acizi graşi omega-3 0,6%.

Aditivi
Aditivi

Aditivi: Vitamine/kg: vitamina A (3a672a) 12000 U.I.., vitamina D3 (3a671) 1200 U.I., vitamina E (acetat de tocoferil all rac-alfa-3a700) 75 mg, vitamina B1 (tiamină mononitrat 3a821) 4 mg, vitamina B2 (riboflavina) 6 mg, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină 3a831) 4 mg, D (+) biotină (3a880) 575 mcg, calciu -D-pantotenat (3a841) 10 mg, niacină (3a314) 40 mg, vitamina B12 70 mcg, clorură de colină (3a890) 60 mg. Antioxidanți, extracte de tocoferol din uleiuri vegetale 1b306(i).

Oligoelemente/kg: fier (sulfat (II)de fier, monohidrat 3b103) 130 mg, 
cupru (E4, sulfat (II)de cupru, pentahidrat) 13 mg, 
zinc (oxid de zinc 3b603) 110 mg, mangan (oxid (II)de mangan 3b502) 16 mg, iod (iodat de calciu, deshidratat 3b202) 1,5 mg, 
seleniu (E8, selenit de sodiu) 0,15 mg. Aminoacizi/kg: DL-metionină (3c301) 3200 mg.

Produse asemănătoare

Hrană individuală pentru câini tineri începând din a 7 lună de viață.

Junior Lamb & Rice

Începând cu a 7. lună de viață hrana trebuie să aibă un conținut moderat de energie și proteine pentru a evita creșterea prea rapidă. Happy Dog Junior Lamb & Rice are un conținut perfect adaptat de energie și proteine pentru câinii tineri. Rețeta gustoasă, fără carne de pasăre, cu carne de miel, orez ușor de digerat și scoică buze-verzi de Noua Zeelandă, este potrivită și pentru câinii tineri sensibili. Forma inelară unică face ca această crochetă să fie deosebit de ușor de digerat. Happy Dog Natural Life Concept oferă câinelui toate ingredientele de care organismul său are nevoie. Începând din luna 18 de viață se recomandă trecerea treptată la hrana Happy Dog Adult, de exemplu „New Zealand“. Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

Hrană completă pentru câini adulţi cu necesar normal de energie.

NaturCroq Somon & Orez

Pentru alergii alimentare

VET Dieta Hipersensibilitate

INDICAŢII: Alergie sau intoleranţă la alimente
CONTRAINDICAŢII: Pui; Gestaţie; Alăptare; intoleranţă faţă de una sau mai multe componente din alimente
FUNCŢII CHEIE: Potrivit ca dietă de eliminare; 1 sursă exclusivă de proteine animale: Prepeliţă; 1 sursă exclusivă de carbohidraţi: Castane dulci; Reţetă fără gluten şi cereale; Bine acceptată; Substanţe nutritive active pentru piele pentru susţinerea metabolismului pielii
OBIECTIV: Pentru eliminarea alergenilor şi reducerea stresului asupra pielii şi sistemului digestiv în cazul alergiei sau intoleranţei la alimente
PERIOADA DE TRATAMENT: Durata recomandată a dietei: cel puţin 3-8 săptămâni. Poate fi alimentat la nesfârşit când simptomele de intoleranţă se diminuează. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz. Hrănirea cu această dietă poate creşte volumul scaunelor.

Pentru probleme de digestie; Afecţiuni gastro-intestinale acute şi cronice

VET Dietă intestinală

Hrană dietetică completă pentru câini tineri începând din a 6-a lună de viață și pentru câini adulți pentru compensarea alimentației insuficiente.

OBIECTIV: Compensarea digestiei inadecvate; Reducerea stresului asupra sistemului digestiv
CONTRAINDICAŢII: pancreatită; hiperlipidemie; boli care necesită o reducere mai mare a conţinutului de grăsimi; pui şi câini tineri până la 6 luni; Gestaţie; Alăptar; Câini cu retenţie de sodiu
FUNCŢII CHEIE: Absorbţie îmbunătăţită de nutrienţi; Înaltă digestibilitate; Fibre alimentare pentru stabilizarea scaunelor şi întărirea florei intestinale; Conţinut moderat de grăsimi pentru a reduce stresul asupra sistemului digestiv; Fără gluten şi cereale
PERIOADA DE TRATAMENT: Durata recomandată a dietei: 3 - 12 săptămâni sau pe tot parcursul vieţii în cazul insuficienţei pancreatice cronice. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz.