NaturCroq carne de pui pur & orez

Câinii adulți cu necesar normal de energie dar și câinii sensibili vor iubi această hrană completă bine echilibrată și adecvată.

Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Caracteristici speciale

Digestie delicata
Piele delicata
Fabricat in Germania
Garantia calitatii
Materie prima de calitate
Vezi mai mult
15kg

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

proteine din carne de pasăre* (23%), făină de orez (16%), porumb integral, făină de porumb, orz integral, grăsime de pasăre, melasă solidă din sfeclă* (dezaharisită), hidrolizat de ficat, tescovină de măr* (1,3%), ulei de floarea soarelui (0,8%), grăsime de vită, drojdie*, clorură de potasiu, ulei de rapiță (0,2%), morcovi*, clorură de sodiu, ovăz verde*, floarea soarelui*, creson*, pătrunjel*, (ierburi aromate total: 0,3%); *) uscat. Componente analitice: proteină brută 23,0%, grăsime brută 10,0%, fibră brută 2,0%, cenușă brută 5,5%, calciu 1,35%, fosfor 0,8%, sodiu 0.25%, potasiu 0,55%, magneziu 0,08%, acizi grași Omega-6 2,2%, acizi grași Omega-3 0,3%.

Constituenti analitici
Constituenti analitici

proteină brută 23,0%, grăsime brută 10,0%, fibră brută 2,0%, cenușă brută 5,5%, calciu 1,35%, fosfor 0,8%, sodiu 0.25%, potasiu 0,55%, magneziu 0,08%, acizi grași Omega-6 2,2%, acizi grași Omega-3 0,3%.

Aditivi
Aditivi

Vitamine/kg: vitamina A (3a672a) 10250 U.I., vitamina D3 (3a671) 1000 U.I. Antioxidanți, extracte de tocoferol din uleiuri vegetale 1b306(i). Oligoelemente/kg: fier (sulfat de fier - (II), monohidrat 3b103) 80 mg, cupru (sulfat de cupru-(II), pentahidrat 3b405) 8 mg, zinc (oxid de zinc 3b603) 80 mg, mangan (oxid de mangan -(II) 3b502) 5 mg, iod (iodat de calciu, fără apă 3b202) 2 mg, seleniu (E8, selenit de sodiu) 0,15 mg.

Produse asemănătoare

Hrană completă pentru câini adulţi cu necesar redus de energie.

Sensible Toscana

Mulțumită plantelor aromate, a cărnii ușor digerabile de rață, celei delicate de somon și tescovinei de struguri roșii, această rețetă mediteraneeană oferă o protecție naturală împotriva bolilor civilizației moderne. Ideală pentru hrănirea câinilor sensibili și a pretențioșilor de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

În caz de adipozitate, exces de greutate, obezitate

VET Diet Adipositas

Hrană completă de dietă pentru câini adulți pentru scăderea în greutate

OBIECTIV: Reducerea excesului de greutate; Îmbunătăţirea şi menţinerea constituţiei fizice
CONTRAINDICAŢII: Pui; Gestaţie; Alăptare; Boli cronice cu cerinţe de creştere a energiei
FUNCŢII CHEIE: Reducerea energiei şi conţinutului de carbohidraţi; Cu umplutură de fibre alimentare; Bogat in proteine de înaltă calitate; Cu L-carnitina pentru activarea metabolismului

PERIOADA DE TRATAMENT: Durata recomandată a dietei: Până când se ajunge la greutatea corporala dorită. Animalul trebuie să fie verificat în mod regulat pentru a se asigura că pierde în greutate în procent optim de 1-3 % din greutatea actuală a corpului. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz.

Hrană unică pentru toţi câinii adulţi de până la 10 kg cu necesar normal de energie.

Mini Adult

Suprasaturarea cu proteine şi cu grăsimi este de multe ori în ziua de astăzi declanşatorul pentru multe suferinţe cronice ale câinilor - în special în cazul lipsei mişcării! Soluţia este o dietă echilibrată, nu prea consistentă, care corespunde într-adevăr nevoilor câinilor cu activitate normală. Mini Adult conţine proteine valoroase de cea mai bună calitate în proporţie de 26 % şi o cantitate potrivită de 14% grăsime, acizi graşi nesaturaţi Omega-3 şi Omega-6 proveniţi din surse animale şi vegetale de înaltă calitate. Reţeta specială cu conceptul unic Happy Dog Natural Life Concept din ingrediente naturale, completată cu carne de scoică verde originală din Noua Zeelandă, este optimă pentru toţi câinii adulţi cu o greutate de până la 10 kg. Conţinutul energetic al Mini Adult este bine adecvat la nevoia naturală de mişcare a acestora de câte 2-3 ore pe zi şi previne supraponderabilitatea şi problemele generate de aceasta, în cazul alimentaţiei conform recomandărilor.

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie.

Sensible Irland

Această hrană Premium completă și gustoasă cu carne delicată de somon și carne gustoasă de iepure este ideală pentru hrănirea conștientă a câinilor sensibili de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!