Sensible Toscana

Mulțumită plantelor aromate, a cărnii ușor digerabile de rață, celei delicate de somon și tescovinei de struguri roșii, această rețetă mediteraneeană oferă o protecție naturală împotriva bolilor civilizației moderne. Ideală pentru hrănirea câinilor sensibili și a pretențioșilor de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Caracteristici speciale

Fara gluten
Digestie delicata
Piele delicata
Vezi mai mult
1kg
4kg
12.5kg
300 g

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

proteine din carne de rață* (21%), făină de porumb, porumb, făină de orez, făină de somon (5%), melasă solidă din sfeclă* (dezaharisită), hidrolizat de ficat, grăsime de pasăre, ulei de floarea soarelui, tescovină de măr* (0,8%), clorură de potasiu, drojdie*, clorură de sodiu, ulei de rapiță, alge marine* (0,15%), semințe de in (0,15%), praf de ouă integral, carne de midii* (0,05%), drojdie* (extras), tescovină de struguri roșii (0,02% ), fructe de soc, rozmarin, salvie, cimbru, cimbru de grădină, maioran, armurariu, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, mușețel, coriandru, rădăcină de lemn dulce, fructe de anason, busuioc, fenel, flori de soc, flori de lavandă, (plante aromatice uscate total: 0,3%: *) uscat.

Constituenti analitici
Constituenti analitici

proteină brută 24,0%, grăsime brută 7,5%, fibră brută 3,0%, cenușă brută 6,5%, calciu 1,45%, fosfor 0,95%, sodiu 0,4%, potasiu 0,5%, magneziu 0,09%, acizi grași Omega-6 2,2%, acizi grași Omega-3 0,3%,

Aditivi
Aditivi

Vitamine/kg: vitamina A (3a672a) 12000 U.I., vitamina D3 (3a671) 1200 U.I.

Antioxidanți, extracte de tocoferol din uleiuri vegetale 1b306(i). O

ligoelemente/kg: fier (sulfat de fier - (II), monohidrat 3b103) 110 mg, cupru (E4, sulfat de cupru-(II), pentahidrat) 10 mg, zinc (oxid de zinc 3b603 110 mg, chelat de zinc al aminoacizilor, hidrat 3b606 25 mg) 135 mg, mangan (oxid de mangan -(II) 3b502) 25 mg, iod (iodat de calciu, fără apă 3b202) 2 mg, seleniu (E8, selenit de sodiu) 0,15 mg.

Produse asemănătoare

Hrană completă pentru căței începând din a 4-a săptămână de viață până inclusiv în a 6 a lună.

Baby Original

Happy Dog Baby Original este o hrană pentru căței începând din a 4-a săptămână de viață, care susține o alimentație echilibrată și dezvoltare optimă. Forma inelară unică face ca această crochetă să fie deosebit de ușor de digerat. Rețeta deja bine cunoscută oferă o varietate bine echilibrată de 5 proteine de cea mai bună calitate și midie-buze verzi din Noua Zeelandă. Happy Dog Natural Life Concept oferă câinelui toate ingredientele de care organismul său are nevoie. Începând cu a 7 lună de viață se recomandă trecerea la Happy Dog Junior Original cu conținut redus de energie, pentru a evita supra saturația. Produs în Germania sub controale stricte de calitate.

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie.

Sensible Africa

Compoziția unică și savuroasă cu sursa de proteină foarte rară care este carnea de struț, este o experiență de gust absolută nu doar pentru câinii sensibili de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană completă pentru câinii în vârstă.

NaturCroq Senior

Această hrană este adaptată la cerințele speciale ale câinilor în vârstă.

Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană completă pentru câini adulţi cu necesar normal de energie.

NaturCroq miel & orez

Câinii adulți cu necesar normal de energie dar și câinii sensibili vor iubi această hrană completă bine echilibrată și adecvată.

Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!