VET Dieta Intestinala

FUNCŢII CHEIE: Absorbţie îmbunătăţită de nutrienţi, Înaltă digestibilitate, Fibre alimentare pentru stabilizarea scaunelor şi întărirea florei intestinale, Conţinut moderat de grăsimi pentru a reduce stresul asupra sistemului digestiv, Fără gluten şi cereale CONTRAINDICAŢII: pancreatită acută; hiperlipidemie; boli care necesită o reducere mai mare a conţinutului de grăsimi; pui şi câini tineri până la 6 luni; Gestaţie; Alăptare; Câini cu retenţie de sodiu.
OBIECTIV: Compensarea digestiei inadecvate; Reducerea stresului asupra sistemului digestiv
*Ingredientele de muşeţel şi coriandru conţinute în Natural Life Concept sunt utilizate în mod tradiţional ca un supliment pentru tratamentele clasice ale problemelor gastrointenstinale.
PERIOADA DE TRATAMENT: Durata recomandată a dietei: Până când se ajunge la greutatea corporala dorită. Animalul trebuie să fie verificat în mod regulat pentru a se asigura că pierde în greutate în procent optim de 1-3 % din greutatea actuală a corpului. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz.

Caracteristici speciale

Pentru boli gastro-intestinale
Inalta digestie
Continut moderat de grasimi
Intareste flora intestinala
Vezi mai mult
1kg
4kg
12.5kg

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

Fulgi de cartofi* (cel puţin 45 %), proteine de miel* (10,5%), proteine de la iepure* (10,5 %), somon (10,5%), grăsime de păsări de curte, proteine de cartofi*, pulpă de sfeclă* (fără zahăr), ficat hidrolizat, ulei de floarea soarelui, mere uscate* (1%), celuloză, ou uscat întreg, ulei de rapiţă, clorură de potasiu, in (0,4 %), clorură de sodiu, afine*, drojdie*, alge*, carne de midii * (0,04 %), yucca schidigera *, extract de drojdie*, armurariu, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, muşeţel (0,015 %), coriandru (0,015 %), rozmarin, salvie, rădăcină de lemn dulce, cimbru (total de ierburi uscate: 0,15%)

Constituenti analitici
Constituenti analitici

Conţinut de umiditate 9(%), Procentul de proteine animale în total 70%, Energie metabolizabilă 14.65%,  Carbohidraţi (NfE) 42.50%, Proteină brută 26%,  Grăsimi brute 13%,  Fibră brută 2%,  Cenușă brută 7.5%,  Calciu 1.40%, Sodiu (%) Magneziu 0.45%,  Sodiu  0.45%, Magneziu 0.10%, Potasiu 0.95%,  Fosfor 1.05%,  Acizi graşi omega 6  2.80%, Acizi graşi omega 3 .050%

Aditivi
Aditivi

Vitamina A - 22000IU, Vitamina D3-1500IU,  Vitamina E-200mg,  Vitamina B1-8mg, Vitamina B2 -10mg, Vitamina B6-8mg, Biotină -1000mcg, D-pantotenat de calciu-25mg,Niacină-75mg, Vitamina B12-125mcg Clorură de colină -1500mg,
OLIGOELEMENTE / KG: Fier-290mg, Cupru-17mg, Zinc -155mg, Mangan-35mg, Iod-2,5mg, Seleniu-0.2 mg,
*Antioxidant, bogat în tocoferol extrase din uleiuri de plante 1b306(i)

Produse asemănătoare

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11kg, cu consum normal de energie.

Sensible Neuseeland

Hrana Premium completă, gustoasă și deosebit de tolerabilă Noua Zeelandă conține 21% carne de miel fiind ideală pentru hrănirea conștientă a câinilor sensibili și pretențioși de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie și pentru câini cu sensibilitate alimentară.

Supreme Sensible Piemonte

Animalele sensibile dar și cele pretențioase de rasă medie și mare se vor bucura de hrana completă Premium Piemonte fără conținut de cartofi, cu carne de rață foarte bine digerabilă, carne valoroase de moluscă și castane comestibile gustoase. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană completă pentru câini adulţi cu necesar normal de energie.

NaturCroq miel & orez

Câinii adulți cu necesar normal de energie dar și câinii sensibili vor iubi această hrană completă bine echilibrată și adecvată.

Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți începând cu o greutate de 11 kg, cu consum normal de energie.

Supreme Sensible Montana

Hrana noastră Premium completă Montana cu carne savuroasă de cal este ideală pentru câinii sensibili și pretențioși de rasă medie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!