VET Dieta Intestinala

FUNCŢII CHEIE: Absorbţie îmbunătăţită de nutrienţi, Înaltă digestibilitate, Fibre alimentare pentru stabilizarea scaunelor şi întărirea florei intestinale, Conţinut moderat de grăsimi pentru a reduce stresul asupra sistemului digestiv, Fără gluten şi cereale CONTRAINDICAŢII: pancreatită acută; hiperlipidemie; boli care necesită o reducere mai mare a conţinutului de grăsimi; pui şi câini tineri până la 6 luni; Gestaţie; Alăptare; Câini cu retenţie de sodiu.
OBIECTIV: Compensarea digestiei inadecvate; Reducerea stresului asupra sistemului digestiv
*Ingredientele de muşeţel şi coriandru conţinute în Natural Life Concept sunt utilizate în mod tradiţional ca un supliment pentru tratamentele clasice ale problemelor gastrointenstinale.
PERIOADA DE TRATAMENT: Durata recomandată a dietei: Până când se ajunge la greutatea corporala dorită. Animalul trebuie să fie verificat în mod regulat pentru a se asigura că pierde în greutate în procent optim de 1-3 % din greutatea actuală a corpului. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz.

Caracteristici speciale

Pentru boli gastro-intestinale
Inalta digestie
Continut moderat de grasimi
Intareste flora intestinala
Vezi mai mult
1kg
4kg
12.5kg

Informatii hranire

Compozitie
Compozitie

Fulgi de cartofi* (cel puţin 45 %), proteine de miel* (10,5%), proteine de la iepure* (10,5 %), somon (10,5%), grăsime de păsări de curte, proteine de cartofi*, pulpă de sfeclă* (fără zahăr), ficat hidrolizat, ulei de floarea soarelui, mere uscate* (1%), celuloză, ou uscat întreg, ulei de rapiţă, clorură de potasiu, in (0,4 %), clorură de sodiu, afine*, drojdie*, alge*, carne de midii * (0,04 %), yucca schidigera *, extract de drojdie*, armurariu, anghinare, păpădie, ghimbir, frunze de mesteacăn, urzică, muşeţel (0,015 %), coriandru (0,015 %), rozmarin, salvie, rădăcină de lemn dulce, cimbru (total de ierburi uscate: 0,15%)

Constituenti analitici
Constituenti analitici

Conţinut de umiditate 9(%), Procentul de proteine animale în total 70%, Energie metabolizabilă 14.65%,  Carbohidraţi (NfE) 42.50%, Proteină brută 26%,  Grăsimi brute 13%,  Fibră brută 2%,  Cenușă brută 7.5%,  Calciu 1.40%, Sodiu (%) Magneziu 0.45%,  Sodiu  0.45%, Magneziu 0.10%, Potasiu 0.95%,  Fosfor 1.05%,  Acizi graşi omega 6  2.80%, Acizi graşi omega 3 .050%

Aditivi
Aditivi

Vitamina A - 22000IU, Vitamina D3-1500IU,  Vitamina E-200mg,  Vitamina B1-8mg, Vitamina B2 -10mg, Vitamina B6-8mg, Biotină -1000mcg, D-pantotenat de calciu-25mg,Niacină-75mg, Vitamina B12-125mcg Clorură de colină -1500mg,
OLIGOELEMENTE / KG: Fier-290mg, Cupru-17mg, Zinc -155mg, Mangan-35mg, Iod-2,5mg, Seleniu-0.2 mg,
*Antioxidant, bogat în tocoferol extrase din uleiuri de plante 1b306(i)

Produse asemănătoare

Hrană individuală pentru câinii adulți cu necesar crescut de energie.

NaturCroq Active

Această hrană completă și adecvată a fost dezvoltată pentru câini adulți cu necesar crescut de energie. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Pentru pietre la rinichi

VET Dieta Struviti

INDICAŢII: Urolitiază; Prevenirea urolitiazei
ONTRAINDICAŢII: Pui; Gestaţie, alăptare; Insuficienţă renală cronică, acidoză metabolică, insuficienţă cardiacă; Pancreatită:Administrare în paralel de acidifianţi de urină
FUNCŢII CHEIE: Reducerea controlată a conţinutului de fosfor, sodiu si proteine; Reducerea semnificativă a pH-ului urinei; Promovează consumul de apă pentru creşterea volumului de urină – şi spălarea tractului urinar; Proteină de înaltă calitate
OBIECTIV:  dizolvarea şi prevenirea pietrelor struvitice; Ph-ul ţintă al urinei: 6,0
*Frunzele de mesteacăn şi extrasele de urzică conţinute în Natural Life Concept sunt utilizate în mod tradiţional pentru suplimentarea tratamentelor tractului urinar.
PERIOADA DE TRATAMENT: 5 – 12 săptămâni sau până când cristalele de struvit / pietrele s-au dizolvat. Dieta ideală trebuie să fie schimbată cu o dieta adaptată. Dieta trebuie schimbată cu un regim alimentar adecvat de continuare, în mod ideal în incremente de 10 % pe o perioadă de 2-4 săptămâni. Ca măsură de precauţie, dieta poate fi permanent amestecat 1:1 (raţie de 1/2 din fiecare) în cazul hranei uscate pentru câini adulţi din gama Happy Dog. Cantitatea de alimente va fi adaptată la metabolismul individual al animalului de casă, astfel încât poate fi necesară reducerea sau creşterea cantităţii, în funcţie de caz.

Hrană completă pentru câinii adulți până la 10 kg cu necesar normal de energie.

Mini France

Ce-ar fi, să vă trimiteți patrupedul iubit și pretențios într-o călătorie specială pentru gurmanzi? Compoziția unică și savuroasă cu sursa de proteină animală care este carnea de rață, este o experiență de gust absolută nu doar pentru câinii cu o digestie sensibilă. Acizii grași valoroși omega-3 și omega 6 – pentru întreținerea blănii strălucitoare - completează această rețetă premium exclusivă. În plus, crochetele sunt adecvate în mod optim la dentiția câinilor de rase mici. Produs în întreprinderea noastră de familie din Germania sub controale stricte de calitate!

Hrană individuală pentru câinii adulți cu conținut crescut de energie.

Sensible Canada

Happy Dog Canada cu carne delicată de somon, carne gustoasă de iepure și carne ușor digerabilă de miel, aceasta este cea mai bună alegere pentru câinii sensibil, dar și pentru câinii pretențioși de rasă mijlocie și mare. Produs în întreprinderea de familie din Germania sub controale stricte de calitate!